Misija i vizija

 Misija

leadership-development1-1394011444.png

Naš osnovni cilj je ispuniti uvjete, potrebe i zahtjeve naših kupaca s naglaskom na visoke standarde usluge u podučju nabave, skladištenja i distibucije hrane. 

Percepcija zdravstvene sigurnosti kao kvalitetu koja se očekuje i od najveće važnosti je za naše Kupce.

Plan je uvođenje individualne odgovornosti za kvalitetu te da se sistematično i kontinuirano obučavaju i poboljšavaju stručne kvalifikacije kompletnog osoblja koje direktno utječe na kvalititu pružanja usluga.

Kod sigurnosti proizvoda  trudimo se osigurati podršku za uvođenje, poboljšanje i proširenje sustava koje podrazumijeva upravljanje sigurnošću hrane na način da se skladište i distribuiraju prehrambeni proizvodi za naše kupce u skladu s njihovim zahtjevima.


                                                         Našem poduzeću u središtu je - Kupac! 

Cilj nam je pratiti trendove na tržištu u svim područjima usluga te uvijek osigurati trajnu usklađenost, razumjeti zahtjeve i očekivanja kupaca te nastaviti rad u tom smislu, procijeniti očekivanja  te ih uzeti u obzir prilikom poboljšanja sustava.

Svi proizvodi koji su predmet našeg poslovanja sigurni su za konzumaciju i ekološki prihvatljivi.


Vizija

Glavna vizija poduzeća je proširiti postojeći asortiman sa novim proizvodima te konstantno ostvarivati poslovnu izvrsnost.

Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici koji su zaslužni za napredak ovog poduzeća te kontinuirano širenje i obogaćivanje ponude na tržištu.

Ovo je tvrtka koja ulaže u mlade ljude te im nudi određeno znanje i iskustvo od ljudi koji su izgradili temelje CAK-a.

Kontinuiranim obukama i fiksnim prioritetima prema rastu znanja pokušavamo tvrtku usmjeriti samo prema što većoj profitabilnosti te širenju na domaćem i stranom tržištu.

CAK d.o.o će u srednjeročnom razdoblju zadržati kvalitetu rada te proširiti svoje poslovanje uz rast zaposlenika i obujma posla.

bv_certification_ifs-1409816406.gif
ifs_box_coated_cmyk.jpg
ifs_logistics_box_rgb.png

Izdvojeno iz ponude

  • vandemoortele
  • Izbor
  • Kolac

Partneri

  • Oldenburger
  • wawi
  • HUNGERITZ
  • Pan&Co
  • Milram